No events found.
Konkurrencer
Lidt om konkurrencer og regler for deltagelse

Alle elementer i et billede- rammen undtaget- skal være fotografens eget værk, dvs indkopiering af andres billeder eller dele heraf i angiveligt egne billeder er ikke tilladt.

Sager herom skal rejses af de nationale forbund over for egne medlemmer, og når et medlem er kendt skyldig i kopiering af billedmateriale, skal FIAP informeres. Medlemmet vil herefter miste alle FIAP-titler, antagelsespoints og ret til deltagelse i juryer i FIAP-Saloner for livstid. Det er FIAP Liaison Officer´s (den udlandsdelegeredes) pligt at melde til FIAP om alle sådanne overtrædelser, der pådømmes i det nationale forbund.

Klubben indkalder en gang om året billeder til Årets Naturfotograf i Midtfyns Fotoklub, med aflevering på en nærmere fastsat dato i November.

Klub konkurrencen er foregår således at der året igennem kan afleveres papir billeder til en billedkasse. På den sidste klubaften inden jul, bliver kassen "låst" og kassen sendes derefter til 2-4 forskellige dommere.

Østre Ringvej 39 - 5750 Ringe
Huset foran FAF siloen