Galleri
Her finder du enkelte klubmedlemmers portfolio.
Stefan Mehl-Ludvigsen

Siden 1998 har jeg altid haft mit kamera med mig. Jeg startede med at fotografere min familie, men efterhånden begyndte jeg også at fotografere andre ting. I dag bruger jeg en stor del af min fotografering til udstillingsbilleder.

Jeg har altid været fascineret af motorsport og for nogle år siden fik jeg muligheden for at komme helt tæt på. Siden da er de fleste af weekenderne i sommerhalvåret blevet tilbragt på de danske og udenlandske motorsportsbaner.

Meget imod min kones ønske fik jeg lavet et foto studio i mit hus (faktisk var det en om-møblering af stuen), det er dog slut nu, da jeg har fået mit eget studio udenfor huset . Jeg havde også et mørkekammer, men efterhånden som jeg er blevet digital har det ligget noget stille med kemikalierne. I dag bruger jeg udelukkende computeren når jeg "fremkalder" billeder. Jeg tager billeder af alt jeg finder spændende, men som det også vil fremgå af billederne på denne side, har jeg en for kærlighed for portrætter og motorsport.

Kontakt:

mehlphoto.dk
500px.com/StefanMehl
facebook.com/StefanMehlPhoto/

Galleri:

More in this category: Gilboa Levi »

Guldhøj Medborgerhus
Floravej 11