Galleri
Her finder du enkelte klubmedlemmers portfolio.
Johnny Kristensen

Jeg har beskæftiget mig med foto sådan for alvor siden 2008. Hvor jeg fik smag for alle de muligheder, der faktisk var med et digitalt spejlrefleks kamera. Jeg startede med at fotografere naturen og familien.Og som tiden er gået er der blevet investeret i lidt mere udstyr og fokus ligger nu på portrætter, model og natur billeder. Men er aldrig bleg for at tage en udfordring op, så får prøvet meget forskelligt.

Jeg har et lille fotostudie derhjemme hvor jeg klare mindre opgaver. Ellers foregå rigtig meget af det på udendørs locations. Jeg elsker at lege med Photoshop og de effekter der kan påføres billeder i efterbehandlingen. Altid spændende at se hvad ens ideer kan føre til, og som altid så håber man bare på det perfekte resultat.

www.jvkfoto.dk

More in this category: « Gilboa Levi Finn Nielsen »

Østre Ringvej 39 - 5750 Ringe
Huset foran FAF siloen