Født i Israel i 1971. Interessen for foto har jeg haft siden min ungdom, men først da jeg flyttede til Danmark i 2001 og meldte mig ind i Midtfyns Fotoklub i 2004, begyndte jeg at arbejde seriøst med foto.

Jeg finder de fleste af mine motiver i naturen, landskaber, dyr og dagligdags situationer. De fleste af mine fotografier tager jeg på fototure i ind og udland. Venner og familie nyder godt af mine evner ved bryllupper,konfirmationer og lignende. Jeg deltager i mange Saloner og konkurrencer i ind og udland. Det har indtil videre givet mig en AFIAP og en ASDF titel. I 2011 blev jeg klubmester i vores klubkonkurrence.

Mit håb er at jeg vil fortsætte med at udvikle mig indenfor forskellige genrer og gerne gøre foto til en bibeskæftigelse.

Portfolio
Auschwitz-1