Konkurrencer

En del af klub livet er også at deltage i forskellige konkurrencer. Ud over vores egen interne klub konkurrence har vi nogle enkelte danske og internationale konkurrencer vi som oftes prøver at deltage i. Det er naturligvis frivilligt om man vil deltage i konkurrencer eller ej, men vi syntes man som minimum skal prøve kræfter i vores egen klub konkurrence. Her koster det ikke noget at være med og man for en god og konstruktiv kritik af sine billeder. Følg med i Klub Konkurrencen her  eller i gennem menuen til venstre.

Klubben støtter også op om "Fælles Fynske", som er en årlig fotokonkurrence for fotografer bosat på Fyn. Dette er den eneste konkurrence, hvor klubben betaler deltager gebyret. Dette for at sikre at all har mulighed for at prøve kræfter i en konkurrence. Ved Fælles Fynske gør man som noget særligt det at alle indsendte billeder bliver udstillet.

Ud over dette er der normalt større eller mindre deltagelse i "Den Nationale" (Danmarksmesterskabet), "The Golden" (International Salon i Danmark) og Offenbach (Tyskland). Der findes naturligvis et hav af andre konkurrencer rundt om i landet/verden. Vi holder os løbende orienteret om nye konkurrencer der kunne være intersante at deltage i.