Klubkonkurrence

Klub konkurrencen er foregår således at der året igennem kan afleveres papir billeder til en billedkasse. På den sidste klubaften inden jul, bliver kassen "låst" og kassen sendes derefter til 2-4 forskellige dommere.

Klubkonkurrence:

I forbindelse med klub konkurrencen er følgende regler blevet sat op.

• Sidste mødeaften før jul afleveres et antal papir billeder fra hvert medlem.
  • Samlet mængde billeder i billedkassen er 60 stk.
  • En serie betragtes som et værk (1 billede).
  • En serie består af 2-6 billeder.
  • Billeder skal monteres på støttekarton - størrelse 30 x 40 cm.
  • Den ene side på selve billedet skal mindst være 18 cm.
  • Farve og Sort/Hvid billeder betragtes som samme kategori (Der er kun en kategori)
  • Et billede (motiv) kan KUN afleveres til klub konkurrencen 1 gang. (Har billedet været brugt i andre konkurrencer i klub regi så som Digital eller Natur konkurrencen betragtes det IKKE som brugt og må gerne afleveres til klub konkurrencen). For at en billede kan genbruges senere skal der være foretaget væsentlige ændringer i billedet (Farve til Sort/hvid er IKKE en væsentlig ændring) I tvivlstilfælde afgøre bestyrelsen om billedet fremstår med væsentlige ændringer. Denne afgørelse er uomtvistlig.
  • En serie skal bestå af nye billeder. Har et billede været afleveret som enkelt billede, kan det ikke indgå i en serie, med mindre det har gennemgået væsentlige ændringer, som beskrevet ovenfor.
  • Et billede der har været afleveret som en del af en serie, kan ikke afleveres som enkelt billede, med mindre det har gennemgået væsentlige ændringer, som beskrevet ovenfor.
  • Billeder afleveres med klubnavn og titel - Uden navn.
  • Billederne vil blive bedømt efter 1-20 points skalaen.
  • De point man opnår for sine billeder, vil blive lagt sammen og med udgangen af året, vil den autor med flest point blive kåret som klubmester
  • Afleveringsfristen skal overholdes. Ved for sen aflevering vil billederne ikke indgå i konkurrencen

Bedømmelse:

19-20 points:    Billeder i særklasse