Finn Nielsen, født 1952, Amatør fotograf siden 1979. Startede i Varde Fotoklub og siden i Fotoklubberne Lux og Midtfyn. Æresmedlem af Fotoklub Rumelange og FFIM (Fotografiske Foreningen i Malmø). Har siddet i Selskabet for Dansk Fotografi´s bestyrelse i ca 14 år med ansvar for SDF-Udland (Liaison Officer i FIAP (Federation Internationale De lÁrt Photographique)), trådte tilbage 2013.

Var i nogle år medlem af FIAP´s Marketing Commission. Siden 2012 Tiltrådt som ansvarlig for FIAP´s Biennials,- Verdensmesterskaberne for FIAP´s 84 medlemslande.

Fotografiske titler: SDF: ASDF, ESDF, HonSDF. FIAP: AFIAP, EFIAP, ESFIAP. FFIM: HonFFIM JIPF (Japan International Photographic Federation) : HonJIPF

Fungerer som dommer ved FIAP relaterede fotosaloner.

Egne fotografiske motivområder er: Rejser, Natur, Arkitektur, Model, Experimental. Fotografierne bruges til udstillinger og konkurrencer.

www.photoartist.dk

Bodie-3