No events found.
Galleri
Her finder du enkelte klubmedlemmers portfolio.

Jeg har beskæftiget mig med foto sådan for alvor siden 2008. Hvor jeg fik smag for alle de muligheder, der faktisk var med et digitalt spejlrefleks kamera.

Finn Nielsen, født 1952, Amatør fotograf siden 1979. Startede i Varde Fotoklub og siden i Fotoklubberne Lux og Midtfyn. Æresmedlem af Fotoklub Rumelange og FFIM (Fotografiske Foreningen i Malmø).

Mit navn er Jørgen Figge´, Jeg er født det herrens år 1960, så jeg er efterhånden  nået op i årene, men interessen for fotografering har jeg stadig.

Siden 1998 har jeg altid haft mit kamera med mig. Jeg startede med at fotografere min familie, men efterhånden begyndte jeg også at fotografere andre ting. I dag bruger jeg en stor del af min fotografering til udstillingsbilleder.

Født i Israel i 1971. Interessen for foto har jeg haft siden min ungdom, men først da jeg flyttede til Danmark i 2001 og meldte mig ind i Midtfyns Fotoklub i 2004, begyndte jeg at arbejde seriøst med foto.

Østre Ringvej 39 - 5750 Ringe
Huset foran FAF siloen